Goal

Goal tarjous & Tilaajalahja

goal-tarjous

Goal on Pohjoismaiden suurin ja suosituin jalkapalloon keskittyvä aikakauslehti. Se tarjoaa laajan katsauksen kansainvälisen ja eurooppalaisen huippujalkapalloilun ajankohtaisiin tapahtumiin ja uutisiin. Värikkään aineiston täydentävät tähtipelaajien ja -seurojen julisteet, joita kaikki nuoret futisfanit haluavat. Euroopan suurliigat ovat aina keskipisteessä ja lehdessä pöyhitään tuoreimpia kuulumisia useista eri näkökulmista, niin kärkiseuroista kuin yllättäjistäkin. Mestarien liigasta tarjolla ovat tuhdit oppaat, joissa punnitaan näyttääkö sillä hetkellä vahvimmalta ehdokkaalta pokaalin saajaksi Liverpool, Real Madrid, Juventus, Paris Saint-Germain, Bayern München, Barcelona, Manchester City, Atlético Madrid, Tottenham Hotspur vai kenties jokin muu huippuseura.

Jalkapallon EM-kisat ja MM-kisat ansaitsevat aina muhkean ennakkoesittelyn, myös naisten ja nuorten MM- ja EM-turnauksista. Kaikkien osallistujien maajoukkueet ruoditaan ja eri maiden asetelmat punnitaan asiantuntevasti. Jalkapallon suurkisat ovat maailmaa säväyttäviä jättitapauksia, joissa näemme aina yllättäviä käänteitä. Uusia tähtiä syttyy ja suurnimet voivat loistaa tai himmetä. Mukaan pääsee ensi kertaa myös Suomen Huuhkajat.

Keskushyökkääjät, laitahyökkääjät, kohdepelaajat, piilokärjet, keskikentän rakentajat ja pohjat, laiturit, topparit, laitapakit ja maalivahdit esittelee Goal lehti. Kärkilistan aiheena voivat olla myös parhaat lupaukset tai esimerkiksi maanosiensa suurimmat tähdet. Huippulupauksia lehti seuraa tiheään myös Scout-palstalla, joka esittelee pinnalle ponnahtaneita nuoria komeettoja ja heidän tietään kohti maailmanmainetta. Esiin nousevat jalkapalloilun kuumat nimet, niin omissa jutuissaan, julisteissa, uutisissa kuin kuukauden kentässä, joita kootaan liigakausien aikana.

Harhautukset, kuljetukset, syötöt, keskitykset, laukaukset, puskut, pallonriistot, torjunnat, kulmapotkut, sivurajaheitot, vapaapotkut, rangaistuspotkut, Goal lehti ottaa suurennuslasin alle pelaajien erityislahjat, erikoistilanteet ja otteluiden huippuhetket, joissa pallovelhon yksilötaito voi tuottaa avainmaalin ja ratkaista ottelun, mutta yhtä lailla maalivahti tai puolustaja voi pelastaa joukkueensa loistosuorituksella. Erilaisia kikkoja, harhautuksia ja potkutapoja esittelee lukijoille lehden jalkapallokoulu, johon parhaita erikoistemppujaan saavat legendat.

Goal tarjous

Hyödynnä Goal tarjous ja tilaa jalkapalloilun erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Goal tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Goal lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Goal asiakaspalvelu

Goal lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 08:00-18:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0203 39000. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: tilaajapalvelu@egmont.fi

Ainacom.fi
Logo