ET-Terveys

ET-Terveys tarjous & Tilaajalahja

et-terveys tarjous

Tarkista alta ET-Terveys lehden tarjoukset

ET Terveys lehti on 55+ suomalaisen terveydestä ja sen vaalimisesta kertova julkaisu, joka kannustaa ja neuvoo henkilökohtaisen valmentajan tavoin. Pysyt ajan tasalla uusimmista terveysuutisista. Lue ja inspiroidu vahvoista vertaistarinoista, tiedä enemmän ja saat vinkkejä sekä omaan että läheisesi terveyden vaalimiseen sekä mielen että kehon parempaan oloon. Saat hyödyllistä tietoa ravitsemuksesta ja pienistä elämänmuutoksista, joiden avulla voit paremmin ja saat energiaa arkeen. Saat myös liikuntavinkkejä, joiden avulla sekä kehosi että mielesi virkistyy.

ET-Terveys tarjous

Hyödynnä ET-Terveys tarjous ja tilaa terveydestä ja sen vaalimisesta kertova julkaisu huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras ET-Terveys tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. ET-Terveys lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

ET-Terveys asiakaspalvelu

ET-Terveys lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00 – 17:00. Puhelinnumero on 0203 31010. (Keskimääräinen jonotusaika 2-6 min, puhelun hinta 8,4 senttiä/minuutti).

Ainacom.fi
Logo