ET-Lehti

ET-Lehti tarjous & Tilaajalahja

et-lehti-tarjous

ET-lehti tarjoaa entistä enemmän koskettavia tarinoita, lukemista, vertaistukea ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja. Paljon vinkkejä ja neuvoja uuteen elämänvaiheeseen. Se opastaa sijoittamisessa, omaisuuden hoitamisessa, vakuutus- ja eläkeasioissa sekä rahankäytössä. Asunnonvaihto, uuden auton ostaminen, matkailu ja lasten- ja lastenlasten auttaminen taloudellisesti mietityttävät. Ei hätää, ET neuvoo ja opastaa. Terveys ja hyvä olo ovat lukijoillemme tärkeitä. ET:ssä on 16 sivua terveysasiaa: parempaa mieltä, terveempää kehoa ja liikunnallisempaa mieltä. Lisäksi uutisia terveysrintamalta ja Omalääkäri Risto Laitilan vastaanotto. Joka numerossa myös aivopähkinöitä: ristikoita, sudokuita, kryptoja ja muuta mukavaa aivojumppaa.

ET-Lehti tarjous

Hyödynnä ET-Lehti tarjous ja tilaa todellinen hyötylehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras ET-Lehti tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. ET-Lehti tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

ET-Lehti asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00 – 17:00. Puhelinnumero on 0203 31010. (Keskimääräinen jonotusaika 2-6 min, puhelun hinta 8,4 senttiä/minuutti).

Ainacom.fi
Logo