Episodi

Episodi tarjous & Tilaajalahja

episodi-tarjous

Episodi on Suomen suurin ja ehdottomasti paras elokuvalehti, joka esittelee ensi-iltaelokuvat ja niiden taustat sekä henkilöt elokuvien takana. Lehti tulkitsee kotimaista ja kansainvälistä elokuvan maailmaa ja sen tuoreimpia ilmiöitä. Mikäli pidät elokuvista ja elokuvamaailmasta, on Episodi ehdoton valintasi. Kotona elokuvia harrastaville lehti tarjoaa kattavan dvd-oppaan sekä vinkkejä tulevista laiteuutuuksista.

Episodi tarjous

Hyödynnä Episodi tarjous ja tilaa Suomen suurin elokuvalehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Episodi tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Episodi lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Episodi asiakaspalvelu

Episodi lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 03 4246 5302. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: tilaajapalvelu@popmedia.fi.

Ainacom.fi
Logo