Eeva

Eeva tarjous & Tilaajalahja

eeva-tarjous

Eeva lehti on aikakauslehti aikuisille ajatteleville lukijoille. Sen on syvällinen naisten yleisaikakauslehti, joka koskettaa vahvoilla henkilöhaastatteluillaan. Lehti tarjoaa syvällistä ja koskettavaa luettavaa jokaisessa numerossa. Syvälliset ja koskettavat henkilöhaastattelut ovat Eevan olennaisinta sisältöä. Eeva poimii myös tärkeimmät kulttuuritapahtumat, kertoo kiinnostavimmista ihmisistä ja -ilmiöistä, esittelee koteja, muotia ja kauneutta, herkuttelee, matkustaa, kokee elämyksiä, tietää terveydestä, kirjoittaa oivaltavasti ihmissuhteista ja on kiinnostunut myös historiallisista henkilöistä. Lehden parissa aika kuluu kuin siivillä.

Eeva tarjous

Hyödynnä Eeva tarjous ja tilaa ainutlaatuinen klassikko huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Eeva tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Eeva lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Eeva asiakaspalvelu

Eeva lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-17:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 759 6600. (Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.)

Ainacom.fi
Logo