Deko

Deko tarjous & Tilaajalahja

deko-tarjous

Deko on ajankohtainen, ennakkoluuloton ja raikas modernin sisustamisen lehti. Sen vahvassa tunnelmassa on tilaa pienille ja suurille kodeille. Hulvattomat ideat kohtaavat käytännönläheiset ja oivaltavat ratkaisut. Halpa ja kallis, designin huippuesine ja itse tehty luomus elävät rinnatusten niin Dekon esittelemissä kodeissa kuin inspiroivissa ja omaperäisissä sisustusjutuissa. Tunnelma ja persoonallinen tyyli ovat kaiken perusta. Deko puhuu enemmän elämäntavasta ja ideoista kuin ostamisesta ja tavaroista. Kestävyys, kierrätettävyys ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja. Lehden maailmaan kuuluvat opastavat ja tietoa tarjoavat sisustusjutut, esineiden tarinat sekä alan kiinnostavien tyyppien haastattelut ja oikeat osoitteet maailmalla.

Deko tarjous

Hyödynnä Deko tarjous ja tilaa sisustuslehtien edelläkävijä huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Deko tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Deko lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Deko asiakaspalvelu

Deko lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Ainacom.fi
Logo