Bamse

Bamse tarjous & Tilaajalahja

bamse-tarjous

Bamse on noin 4-10-vuotiaiden tyttöjen ja poikien oma erikoislehti, joka sisältää opettavaisia sarjakuvatarinoita sekä tehtäviä pikkuväelle. Lehti kertoo maailman vahvimmasta nallesta, joka saa supervoimansa isoäidin jymyhunajasta. Hauskat ja opettavaiset sarjakuvat kertovat muun muassa keksijä Kilpisen huimista laitteista, ketterästä mutta pelokkaasta Pompista ja jymyvoimaisesta Nallesta. Bamse lehti soveltuu erityisen hyvin ääneen luettavaksi lapselle, joka ei osaa vielä lukea tai joka vasta opettelee lukemista. Vauhdikkaissa tarinoissa saa pelätä turvallisesti ja eläytyä monenlaisiin tunteisiin. Tärkeitä teemoja lehdessä ovat ystävyys, toisten auttaminen, anteeksiantaminen, itsensä voittaminen ja oikeudenmukaisuus.

Bamse tarjous

Hyödynnä Bamse tarjous ja tilaa suosittu lastenlehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Bamse tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Bamse lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Bamse asiakaspalvelu

Bamse lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 08:00-18:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0203 39000. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostilla: tilaajapalvelu@egmont.fi

Ainacom.fi
Logo