Auto, tekniikka ja kuljetus

Auto, tekniikka ja kuljetus tarjous & Tilaajalahja

auto-tekniikka-ja-kuljetus-tarjous

Auto, tekniikka ja kuljetus on Pohjoismaiden suurin autoalan kuljetus- ja kuormaustekniikan sekä kuljetustalouden erikoislehti, joka kattavasti tavoittaa suomalaisen elinkeinoelämän päättäjät. Lehti seuraa, havainnoi ja arvioi kuljetustalouden tapahtumia meillä ja muualla. Sen tavoitteena on korkealaatuisen puolueettoman tiedon antaminen lukijoilleen. Auto, tekniikka ja kuljetus testaa kuorma- ja linja-autoja, pakettiautoja, henkilöautoja sekä yritysautoja ja kaikkea, mikä kiinnostaa jokaista tarkan markan lukijaa.

Auto, tekniikka ja kuljetus tarjous

Hyödynnä Auto, tekniikka ja kuljetus tarjous ja tilaa Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava ammattiautoilun ja logistiikan erikoislehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Auto, tekniikka ja kuljetus tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Auto, tekniikka ja kuljetus lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Auto, tekniikka ja kuljetus asiakaspalvelu

Auto, tekniikka ja kuljetus lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:15-16:30. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 044 782 0300. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@boy.fi.

Ainacom.fi
Logo