Auto Bild Suomi

Auto Bild Suomi tarjous & Tilaajalahja

auto-bild-suomi-tarjous

Oletko ostamassa uutta autoa? Mikä olisi paras vaihtoehto juuri sinulle? Auto Bild Suomi antaa vastauksen. Suomen pätevin autolehti tarjoaa tietoa auton ostoon ja käyttöön liittyen. Asiantuntijalehden kovaa ydintä ovat uutuusmallien koeajot, testit, erikoisvertailut ja ainutlaatuisia 100 000 kilometrin kestotestit. Suomalaisten suosikkimerkit ajetaan tietenkin suomalaisissa olosuhteissa. Auto Bild paljastaa uutuusmallit aina ensimmäisenä. Hyötysivuilla tutkitaan käytettyjä autoja, tehdään rengastestejä, haetaan säästökeinoja autoilun kuluihin ja annetaan tee-se-itse –ohjeita.

Auto Bild Suomi tarjous

Hyödynnä Auto Bild Suomi tarjous ja tilaa Suomen pätevin autolehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Auto Bild Suomi tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Auto Bild Suomi lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Auto Bild Suomi asiakaspalvelu

Auto Bild Suomi lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-17:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 020 7354 130. (Puhelun hinta on lankapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.) Voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä myös sähköpostilla: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi.

Ainacom.fi
Logo