Apu

Apu tarjous & Tilaajalahja

apu-tarjous

Apu on Suomen luetuin viikkolehti, jota lukemalla pysyy aina ajan tasalla. Apu tekee parasta journalismia merkityksellisistä asioista ja kertoo kiinnostavasti, mitä maailmassa tapahtuu juuri nyt, mikä on totta ja mikä on tärkeää. Avussa on ihmisiä ja tarinoita eri puolelta Suomea, hyötyä, viihdettä ja ajanvietettä unohtamatta. Se näyttää ihmisistä ja ilmiöistä uusia puolia. Kerran kuukaudessa Apu on tavallista kookkaampi ja sivumäärältään tuhdimpi lukupaketti. Tilaajana saat kolme upeaa Apu Luonto -erikoisnumeroa, kuusi upeaa Matka-ekstraa ja kuusi Terveys-ekstraa vuodessa viikkolehden lisäksi.

Apu tarjous

Hyödynnä Apu tarjous ja tilaa Suomen luetuin viikkolehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Apu tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Apu lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Apu asiakaspalvelu

Apu lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-17:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 759 6600. (Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.)

Ainacom.fi
Logo