Apu Terveys

Apu Terveys tarjous & Tilaajalahja

apu-terveys-tarjous

Apu Terveys on elämänmakuinen ja luotettava terveyslehti, joka rohkaisee elämään omannäköistä elämää joka iässä. Apu Terveys auttaa ehkäisemään vaivoja ja selviytymään sairauden kanssa. Lehden tavoitteena on antaa lukijoille iloa ja tukea mahdollisimman hyvään elämään. Terveydestä on liikkeellä paljon väärää tietoa, joka saattaa olla jopa vaarallista. Apu Terveydestä saat tietoa, johon voit ihan varmasti luottaa. Lehden asiantuntijoina ovat suomalaiset huippututkijat ja lääkärit. Plussana jokaisessa numerossa on kuusi sivua aivojumppaa, ristikoita ja sudokuja.

Apu Terveys tarjous

Hyödynnä Apu Terveys tarjous ja tilaa luotettava terveyslehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Apu Terveys tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Apu Terveys lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Apu Terveys asiakaspalvelu

Apu Terveys lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-17:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 759 6600. (Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.)

Ainacom.fi
Logo