Apu Juniori

Apu Juniori tarjous & Tilaajalahja

apu-juniori-tarjous

Apu Juniori on tehty lapsille lasten ehdoilla. Se osallistuttaa ja vastaa lasten esittämiin kysymyksiin ja puhuttelee kohderyhmäänsä huolellisesti tehdyllä laatujournalismilla. Se innostaa lapsia lukemaan, oppimaan uutta ja pysymään uteliaina. Se kannustaa myös itsenäiseen ajatteluun ja kasvattaa lapsen yleissivistystä, mikä puolestaan saattaa parantaa koulumenestystä. Apu Juniori kertoo uutisista, ilmiöistä ja muista ajankohtaisista aiheista selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla. Uutisaiheiden ohella lehdessä käsitellään luontoa, tiedettä teknologiaa, urheilua, kulttuuria ja harrastuksia.

Apu Juniori tarjous

Hyödynnä Apu Juniori tarjous ja tilaa lasten suosikkilehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Apu Juniori tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Apu Juniori lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Apu Juniori asiakaspalvelu

Apu Juniori lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-17:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 759 6600. (Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.)

Ainacom.fi
Logo