Anna

Anna tarjous & Tilaajalahja

anna-tarjous

Anna on koko viikon odotetuin lukupaketti täynnä mielenkiintoista asiaa. Anna on värikäs ja monipuolinen viikkokatsaus elämän koko kirjoon, julkkishaastatteluista ja selviytymistarinoista lifestyle-vinkkeihin, ajan ilmiöihin ja puheenaiheisiin. Anna ottaa kantaa, viihdyttää ja tarjoaa eväitä voimaantumiseen. Lifestyle-osio kattaa pukeutumisen, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja hyvänolon trendit, ostovinkit ja uutiset.

Anna tarjous

Hyödynnä Anna tarjous ja tilaa viikon odotetuin lukupaketti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Anna tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Anna lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Anna asiakaspalvelu

Anna lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä Anna lehden asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Ainacom.fi
Logo