Alibi

Alibi tarjous & Tilaajalahja

alibi-tarjous

Alibi on ainoa oikea rikoslehti Suomen lehtimarkkinoilla. Keskiössä ovat rikosten uudet ilmiöt, erikoisimmat oikeustapaukset sekä rikoksen uhrin asema. Se tarjoaa jännittävää luettavaa rikosmaailman molemmilta puolilta. Lehdessä tuodaan esiin niin rikoksen uhrin kuin sen tekijän näkökulman. Lehden lukijat ovat tavallisia suomalaisia, miehiä ja naisia, jotka ovat kiinnostuneita siitä, kuinka poliisi ratkaisee rikoksia, mikä on lopputulos tuomioistuimessa ja miten vakavaan rikokseen syyllistynyt selviää vankeudestaan. Alibin lukija on kiinnostunut myös uhrin asemasta sekä turvallisuudesta yleensä. Lehti antaa puheenvuoron uhrille ja rikoksen tekijältä kysytään: miksi? Lehti raportoi tarkasti ja asiantuntevasti kohua aiheuttaneista oikeudenkäynneistä. Lehden arvojen mukaisesti rikoksen uhria suojellaan aina. Alibi lehden lukijana saat tietoa, jolla voidaan estää tapaturmia ja onnettomuuksia.

Alibi tarjous

Hyödynnä Alibi tarjous ja tilaa ainoa ja oikea riskoslehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Alibi tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Alibi lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Alibi asiakaspalvelu

Alibi lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00-16:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä Alibi lehden asiakaspalveluun myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Ainacom.fi
Logo