Aku Ankka

Aku Ankka tarjous & Tilaajalahja

aku-ankka-tarjous

Aku Ankka on ylivoimaisesti Suomen hauskin viikkolehti. Akkarin huoliteltu, rikas ja hulvaton kieli houkuttelee lapset lukemaan ja tarjoaa kaikelle kansalle riemukkaita elämyksiä aina vauvasta vuorineuvokseen. Aku Ankka ei ajaudu paperinkeräykseen, vaan se arkistoidaan kirjahyllyn aarteeksi ja luetaan yhä uudestaan. Seikkailujen takana ovat huippupiirtäjät ja alan parhaat ammattilaiset. Lehti on toiminut pitkän historiansa aikana myös eräänlaisena oppikirjana suomalaislapsille. Lehti elää vahvasti tässä ajassa, monet ajankohtaiset tapahtumat heijastuvat lehden sivuille.

Aku Ankka tarjous

Hyödynnä Aku Ankka tarjous ja tilaa suosittu sarjakuvalehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Aku Ankka tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Aku Ankka tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Aku Ankka asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00 – 17:00. Puhelinnumero on 0203 31010. (Keskimääräinen jonotusaika 2-6 min, puhelun hinta 8,4 senttiä/minuutti).

Ainacom.fi
Logo