Aku Ankka Juniori

Aku Ankka Juniori tarjous & Tilaajalahja

aku-ankka-juniori-tarjous

Tarkista alta Aku Ankka Juniori tarjoukset

Aku Ankka Juniori on hauskan oppimisen kokonaisuus, joka on suunniteltu 3-8-vuotiaille lapsille. Kerran kuukaudessa kotiin saapuva lehti sisältää riemukasta sarjakuvaa ja innostavia puuhatehtäviä, jotka ohjaavat kynänkäyttöön, kirjoittamisen ja lukemisen opetteluun sekä numeroiden maailmaan. Sarjakuvat toimivat mainiona ensiaskelena lukuharrastuksen pariin. Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvät 24-sivuiset puuhaliitteet sisältävät runsaasti iloista tekemistä kannesta kanteen. Mukana myös lyhyitä sarjakuvia, kuten dekkaripähkinöitä. Kerran vuodessa ilmestyy myös jättijuliste. Lehden ja puuhaliitteiden opetukselliset tehtävät on suunniteltu esiopetuksen ammattilaisten kanssa. Lapsi oppii huomaamattaan tärkeitä taitoja, kuten lukemista, laskemista ja päättelyä.

Aku Ankka Juniori tarjous

Hyödynnä Aku Ankka Juniori tarjous ja tilaa lasten oma sarjakuvalehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Aku Ankka Juniori tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Aku Ankka Juniori tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Aku Ankka Juniori asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00 – 17:00. Puhelinnumero on 0203 31010. (Keskimääräinen jonotusaika 2-6 min, puhelun hinta 8,4 senttiä/minuutti).

Ainacom.fi
Logo