Ajolinja

Ajolinja tarjous & Tilaajalahja

ajolinja-tarjous

Ajolinja on Suomen suurin kuljetusalan pk-yrittäjien ja omistajakuljettajien ammattilehti, joka sisältää runsaasti hyötytietoa, uutisia, tiedotteita, testejä, koulutuksia ja viihdettä. Se haastattelee kuljetusalan ammattilaiset ja kertoo uusimman tiedon kuljetusyrittäjyydestä. Lehti vaikuttaa asiantuntevalla ja puolueettomalla tavallaan kuljetusalan yritysten päätöksentekoon.

Ajolinja tarjous

Hyödynnä Ajolinja tarjous ja tilaa Suomen suurin kuljetusalan pk-yrittäjien ja omistajakuljettajien ammattilehti huippuedullisesti netistä ja saat aina tuoreen julkaisun kotiin tai työpaikalle toimitettuna. Tarkista paras Ajolinja tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat ”katso paras tarjous” napista. Ajolinja lehden tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen yhtä edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

Ajolinja asiakaspalvelu

Ajolinja lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00 – 17:00. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 044 782 0300. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä Ajolinja lehteen sähköpostitse: asiakaspalvelu@boy.fi.

Ainacom.fi
Logo