Puhelinliittymä.com – Vertaa liittymät ilmaiseksi

Puhelinliittymä.com - Vertaa liittymät ilmaiseksi

Milloin viimeksi olet kilpailuttanut puhelinliittymäsi tai tarkistanut liittymien hinnat? Tänä päivänä liittymän saa 12-24 kuukauden pituisella tarjousjaksolla yllättävän huokeaan kuukausihintaan, selviää Puhelinliittymä.com palvelusta. Puhelinliittymän kilpailuttaminen voi tuoda jopa 100 euron säästön vuodessa.

Puhelinliittymä.com on erinomainen työkalu puhelinliittymien vertailemiseen

Puhelinliittymä on monille meistä yksi niistä kuukausittaisista pakollisista kuluista, silti useiden tutkimuksien mukaan yhä useampi kuluttaja maksaa liittymästään tietoisesti tai tietämättään reilusti ylihintaa. Puhelinliittymien ominaisuuksien ja hintavertailu koetaan yleensä hitaaksi ja vaikeaksi toimenpiteeksi, jonka takia puhelinliittymän kilpailuttaminen jää monilta tekemättä.

Nykyään liittymien vertaileminen ja ostaminen on kuitenkin huomattavasti helpompaa kuin ennen, jonka takia ei kannata missään nimessä tyytyä maksamaan liikaa vanhasta liittymästään, jonka tarjousjakso on päättynyt aikoja sitten. Liittymävertailu ja uuden liittymän hankkiminen hoituu nopeasti kotoa käsin netissä tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella.

Puhelinliittymä.com palvelu on suunniteltu nimenomaan kaikille heille, jotka haluavat tarkistaa liittymien hinnat, vertailla ominaisuuksia ja vaihtaa vanhan puhelinliittymän tilalle omaan käyttöön paremman ja halvemman vaihtoehdon. Jotta vertaileminen ja hintojen tarkistaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopea prosessi, on palveluun koottu kaikkien Suomen suurimpien operaattorien liittymätarjoukset.

Palvelun valikoimasta löytyy kaikki Moi liittymät, Elisa liittymät, DNA liittymät ja Telia liittymät. Kaikkien operaattorien ajankohtaiset liittymätarjoukset ovat koottu omille sivuilleen sekä etusivulla olevaan vertailutaulukkoon, jossa voi tutustua kaikkien palveluntarjoajien valikoimaan.

Puhelinliittymä.com palvelun avulla liittymien vertaileminen ja kilpailuttaminen on siis huomattavasti helpompaa kuin ennen. Enää ei tarvitse siirtyä sivulta sivulle etsien liittymätarjouksia tai vierailla jokaisen operaattorin myymälässä, sillä kaikki puhelinliittymät ovat koottu selkeään vertailutaulukkoon.

Kilpailuta liittymäsi ja säästää kuukausittaisissa kuluissasi

Puhelinliittymä on suurella osalla suomalaisista käytössä aina lapsesta vaariin. Matkapuhelimen käytöstä aiheutuvat kulut ovat siis monille pakollinen kuukausittainen meno, jonka takia liittymän hinta olisi hyvä tarkistaa säännöllisin väliajoin ihan samoin kuin esimerkiksi sähkön tai lainojen kustannukset.

Puhelinliittymän säännöllisellä kilpailuttamisella ei rikastumaan pääse, mutta parhaassa tapauksessa säästöä saattaa kertyä jopa 10 euroa kuukaudessa. Summa saattaa kuulostaa pieneltä, mutta 10 euron säästö tekee vuodessa jo 120 euroa. Kymmenessä vuodessa summa paisuu 1200 euroon, joka on jo melkoinen säästö vain yhden liittymän kilpailuttamisesta.

Perheissä saattaa olla käytössä useita liittymiä, silloin kaikkien perheenjäsenten puhelinliittymät kannattaa kilpailuttaa samalla kertaa. Yläpuolella olevan laskelman mukaan esimerkiksi kuusi henkinen perhe voisi pudottaa kuukausittaisia kulujaan 60 euroa. Vuositasolla rahaa olisi säästynyt yhteensä 720 euroa ja kymmenessä vuodessa huikeat 7200 euroa!

Kuinka paljon sinä tai perheesi voisi säästää liittymien kilpailuttamisella on tarkistettavissa helposti Puhelinliittymä.com palvelussa. Samalla kertaa on hyvä tarkistaa sisältääkö vanha puhelinliittymä varmasti kaikki tarpeelliset ominaisuudet. Joskus liittymän ominaisuuksia tarkastellessa myös huomaa ominaisuuksia, joita ei ole tarvinnut pitkään aikaan.

Kuinka usein puhelinliittymän hinta tulisi tarkistaa?

Tämä riippuu täysin siitä, kuinka kauan kyseisen liittymän tarjousjakso on voimassa. Kun tarkastellaan esimerkiksi Puhelinliittymä.com palvelun etusivulla olevaa vertailutaulukkoa, on Elisa Saunalahden, Telian, DNA:n tarjoamat liittymätarjoukset voimassa 12 tai 24 kuukautta hieman liittymästä riippuen.

Suurin osa puhelinliittymistä myydään tänä päivänä ilman sitoutumispakkoa, jonka ansiosta liittymän voi halutessaan vaihtaa toiseen milloin vain. Mikäli liittymä palvelee käyttäjäänsä erinomaisesti ja tarjousjaksoa on vielä useampi kuukausi jäljellä, ei liittymää tarvitse vaihtaa. Hieman ennen tarjousjakson umpeutumista on aika tarkistaa vastaavien liittymien hinnat.

Teleoperaattorit eivät ilmoita asiakkailleen tarjousjakson päättymisestä etukäteen, vaan kuukausihinta saattaa nousta ilman erillistä ilmoitusta esimerkiksi 19,90 eurosta 24,90 euroon. Tämän takia tarjousjakson päättyminen jää monesti huomaamatta, jolloin liittymästään saattaa maksaa useamman kuukauden ajan tavallista enemmän.

Tarjousjakson päättymisen huomaa parhaiten silloin, jos maksaa jokaisen laskun erikseen. Monet teleoperaattorit tarjoavat mahdollisuutta liittää tiliinsä maksukortin tiedot, jolloin puhelinlasku veloitetaan automaattisesti asiakkaan maksukortilta. Suoraveloitus säästää aikaa ja vaivaa, mutta silloin olisi hyvät tarkistaa pankin sivuilta säännöllisesti veloituksen suuruus.

6 syytä kilpailuttaa liittymä Puhelinliittymä.com palvelussa

Kaikille käyttäjille täysin ilmainen alusta liittymien vertailemiseen.

Nopein tapa kilpailuttaa puhelinliittymä tai vain tarkistaa ajankohtaiset liittymätarjoukset.

Mahdollisuus tarkistaa Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden, DNA:n ja Telian tarjoukset samasta taulukosta.

Kattava ja selkeä vertailutaulukko säästää runsaasti aikaa ja vaivaa.

Vertailun päätteeksi, voit siirtyä linkin avulla helposti operaattorin verkkosivuille täyttämään liittymäsopimuksen.

Voit tarkistaa liittymien hinnat silloin kuin itse haluat tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

Saat vertailla puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia kaikessa rauhassa kotoa käsin ilman myyjän painostusta.

Ainacom.fi
Logo