Tilaa AinaComin uutiskirje!

Liittymällä postituslistallemme saat kuukausittain kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa mm. tarjoamistamme uusista ratkaisuista ja yrityksemme toiminnasta.

Telephone

Nosta asiakaspalvelusi uudelle tasolle!

Palveluillamme pidät asiakkaastasi huolta helposti joka tilanteessa.

Näillä ratkaisuilla nostat asiakaspalvelusi uudelle tasolle. Voit palvella monessa eri kanavassa ja hallinnoida yhteydenottoja kootusti. Asiakkaasi voi valita itselleen sopivimman ajan ja paikan ottaa yhteyttä, eikä hänen tarvitse jonottaa linjoilla turhaan. Laadukas asiakaspalvelu on kilpailuetu kaikenkokoisille yrityksille, siihen kannattaa panostaa! Lue lisää ajatuksistamme hyvästä asiakaspalvelusta ja siitä, miten se toteutetaan.

Contact Center

Contact Center kerää yhteydenotot kaikista asiakaspalvelukanavista samaan paikkaan, josta niitä on helppo hoitaa. SAP-pohjainen sovellus toimii niin työasemalla kuin mobiilisti ja skaalautuu pienestä isoon kokonaisuuteen, tarpeidesi mukaan. Järjestelmän automaattisen puhelinvaihteen avulla voi mm. välittää puheluita, kysyä apua ja keskustella ryhmässä. Asiakaspalvelu tehostuu ja aikaa jää enemmän muuhun työhön!

"Hyvän seurannan ja helpon hallinnan ansiosta olemme pystyneet virittämään asiakaspalvelumme huippuunsa tämän palvelun avulla.”
Rocla Oy, sovellusasiantuntija Rauno Savolainen

Ulkoistettu vaihteenhoito

Aina Vaihteenhoitopalvelun avulla varmistat, ettet tule hukkaamaan yhtään asiakaspuhelua ja asiakkaasi saavat aina laadukasta palvelua nopeasti. Motivoituneet ja ammattitaitoiset puhelunvälittäjät takaavat, että yrityksesi on tavoitettavissa selkeästi ja hallitusti. Voit keskittää kaiken puhelinliikenteen palveluun tai käyttää sitä vain tarvittaessa. Yrityksesi säästää vaivaa ja rahaa, kun vaihteenhoitoon ei tarvitse enää varata sisäisiä resursseja.

Palvelunumero

Palvelunumero on laadukas yhteydenottokanava asiakkaillesi. Valtakunnalliset palvelunumerot ovat asiakkaille helppo muistaa ja niitä on helppo markkinoida. Voit ottaa asiakkaillesi ilmaisen tai lisämaksullisen palvelunumeron, jonka laskutus hoituu helposti ja kustannustehokkaasti. Saat suoraa tuottoa asiantuntijoidesi työstä!


Ota harppaus kilpailijoidesi edelle! Palvele asiakkaitasi aina laadukkaasti ja nopeasti. Kerromme mielellämme, miten räätälöimme ratkaisumme vastaamaan parhaiten teidän yrityksenne tarpeita.

Ota yhteyttä!

Tilaa Contact Center -esite

Tilaa Aina Vaihteenhoito -esite