Yhdistetty viestintä

Tuo yrityksesi kommunikaatioratkaisut tähän päivään. Vapauta työntekijäsi työskentelemään siellä, missä se parhaiten milloinkin onnistuu. Enää teknologia ei komenna sinua, vaan taipuu sinun yrityksesi tarpeisiin. Ja mikä parasta - se säästää kustannuksia ja aikaa, ja tekee työnteosta reilusti mielekkäämpää.

Uudista yrityksesi viestintätyökalut ja -ratkaisut

Yhdistetty viestintä on yhdistelmä AinaComin tuotteita, joiden avulla uudistat yrityksesi viestintätyökalut ja kommunikaatioratkaisut. Työnteosta tulee läpinäkyvämpää ja ihmisten tavoittamisesta helpompaa. Työn tekemisen paikkasidonnaisuus vähenee, työntekijöille avautuu uudenlaisia etätyön mahdollisuuksia ja matkakustannukset pienenevät. Työnteko on mielekkäämpää ja yrityksesi säästää niin aikaa, rahaa, kuin muitakin resursseja.

Tutustu valikosta esimerkkeihin Yhdistetyn viestinnän tuomista mahdollisuuksista!

Vähennä matka- ja puhelukustannuksiasi

Microsoft Skype for Business -sovelluksen avulla voit pitää kahden tai useamman osallistujan videoneuvotteluja riippumatta henkilöiden sijainnista. Yrityksesi saavuttaa säästöjä niin ajassa kuin rahassa, kun matkakustannukset sekä matkoihin kuluva aika vähenevät videoneuvottelutoimintojen ansiosta. Yhteydenpito yhteistyökumppanien kanssa tiivistyy ja helpottuu. Lue lisää videoneuvotteluista!

Vastuu ja vapaus tehostavat työtä

Etätyön mahdollistaminen osoittaa luottamusta ja tietoa siitä, että usein on tehokkaampaa tehdä työtä muualta, kuin toimistolta käsin. Etätyöllä on lukuisia positiivisia vaikutuksia niin työnantajalle kuin työntekijälle. Tutustu etätyön mahdollisuuksiin ja mahdollistajiin!

Kutsu kansainvälinen kokous koolle napin painalluksella

Järjestä suuria virtuaalikokouksia ja -konferensseja sen sijaan että tuhlaat kaikkien aikaa ja rahaa matkajärjestelyillä. Yhdistä vaikka kaikkien toimipisteidesi työntekijät kokoushuoneista ympäri maailman vain yhden Skype-puhelun avulla. Työpöytä ja dokumentit voidaan jakaa kätevästi kaikille osallistujille konferenssin aikana. Lue lisää virtuaalikokouksesta!

Tehokkaat työkalut mahdollistavat liikkuvan työn

Älä sido työntekoa vanhanaikaisiin toimistotyökaluihin. Työssään paljon liikkuva henkilökunta toimii paljon tehokkaammin, kun heidän käyttöönsä on valjastettu tehokas ICT-teknologia palvelemaan työntekoa. Asiakaspuhelut, toimistotyökalut, yritysverkko ja tietoturva - ne kaikki kulkevat työntekijäsi mukana, ilman että hänen pitää erikseen asiasta huolehtia. Lue lisää liikkuvasta työstä!

Kohdista asiakaspalveluresurssisi oikein

Vapauta asiakaspalvelijoidesi arvokasta aikaa säätämisen sijasta muihin toimintoihin - ota käyttöösi monipuolinen Contact Center -asiakaspalvelutyökalu, joka skaalautuu pienistä, muutaman henkilön palvelusarjoista aina monien kymmenien henkilöiden ratkaisuihin. Palvelu on riskitön valinta, jonka laajentaminen on helppoa. Lue lisää asiakaspalvelun tehostamisesta!