Tilaa AinaComin uutiskirje!

Liittymällä postituslistallemme saat kuukausittain kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa mm. tarjoamistamme uusista ratkaisuista ja yrityksemme toiminnasta.

Mobiilipalvelut ja liittymät

Asiakaspalvelun perusta on tavoitettavuus. Ole siis tavoitettavissa! AinaComin edullisilla liittymillä ja kätevillä mobiilipalveluilla huolehdit asiakkaistasi helposti joka tilanteessa.

Mobiilipalvelut ja liittymät yrityksille

AinaComin mobiilipalvelut ja liittymät ovat kustannustehokkaita, luotettavia ja monipuolisia palveluja yrityksen viestintään.

Näiltä sivuilta löydät mm. kätevän Mobiilivaihteen, edulliset yritysliittymät, yrityksesi mukana liikkuvan laajakaistan sekä näppärät lisätarvikkeet mobiilikäyttöön. Tutustu palveluihin tarkemmin valikon linkeistä!

Ei kalliita laiteinvestointeja

Mobiilipalvelumme eivät vaadi kalliita laiteinvestointeja. Kaikki palvelut hoidetaan AinaComin palvelukeskuksen kautta. Saatte aina viimeisimmän teknologian käyttöönne, joka helpottaa ja tehostaa työntekoa säästäen rahaa ja aikaa. Et tarvitse myöskään erillisiä keskus- ja vaihdepalveluja, sillä tarjoamastamme löydät kaiken, mitä yrityksesi tarvitsee.

Räätälöidään yrityksenne näköinen palvelukokonaisuus

Palvelumme mukautuvat ja ovat yhdisteltävissä yrityksen tarpeen ja koon mukaan, muutaman hengen yrityksistä suuriin, satojen työntekijöiden organisaatioihin. Kattavat lisäpalvelut antavat konkreettisia työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen ja tehostamiseen. Räätälöidään yrityksellenne juuri tarpeidenne mukainen kokonaisuus.

Ota yhteyttä!