Tilaa AinaComin uutiskirje!

Liittymällä postituslistallemme saat kuukausittain kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa mm. tarjoamistamme uusista ratkaisuista ja yrityksemme toiminnasta.

IT ja pilvipalvelut

Sujuvoita työntekoasi AinaComin IT- ja pilvipalvelujen avulla. Pidät yhteyttä kollegoihin ja pääset käsiksi kaikkeen tietoon ja työkaluihin missä tahansa, helposti ja turvallisesti.

IT- ja pilvipalvelut irrottavat toimiston ajasta ja paikasta

Toimisto mukanasi maailmalla, kotona, tien päällä.

AinaComin IT-ratkaisut ja pilvipalvelut tuovat yrityksesi tähän päivään. Työntekijät eivät ole enää sidottuja toimistoon, sillä tietoon ja ohjelmiin pääsee käsiksi turvallisesti ja helposti pilvipalvelun kautta mistä tahansa. Ratkaisut skaalautuvat kaiken kokoisille yrityksille.

Aina Konesali -palvelusta saat yrityksellesi tehokasta ja turvallista palvelintilaa edullisesti ja juuri omien tarpeidesi mukaan!

“Kun mukana on turvallinen ja luotettava palveluntarjoaja, ei suurtakaan harppausta ICT-ratkaisuissa kannata lykätä!” – Kanta-Hämeen Aluetaksi Oy, toimitusjohtaja Juha Sirviö

Mahdollista etätyö ja liikkuva työ!

AinaCom tarjoaa yrityksellesi uusimmat ja tehokkaimmat Microsoftin toimistotyökalut sekä sähköpostin ja kaikki tarvittavat lisäpalvelut, kuten tietoturvan. Työkalut ovat saatavilla pilvestä ja niitä voi hyödyntää missä tahansa. Microsoft Skype for Businessin pikaviestintämahdollisuudet parantavat yhteydenpitoa ja tavoitettavuutta niin yrityksen sisällä kuin sen ulkopuolelle.

Tarjoa työntekijöillesi paremmat etätyömahdollisuudet ja edellytykset liikkuvaan työhön. Työstä tulee samalla tehokkaampaa että mielekkäämpää!

Koulutuksella kaikki teho irti palveluista!

AinaComin asiantuntijapalveluilla varmistat, että saatte kaiken irti hankkimistanne palveluista, ja teknologia on valjastettu palvelemaan yritystäsi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Opitte käyttämään ICT-ratkaisuja monipuolisesti ja ottamaan niistä kaiken irti.

Palvelu toteutetaan koulutuksina, jotka räätälöidään kunkin asiakkaan omiin tarpeisiin. Tarjoamme mm. yleisinfo-, vaihteenhoitaja- ja pääkäyttäjäkoulutusta. Tutustu koulutuspalvelujen hintoihin tästä!

Tutustu uudenlaista työntekoa tukeviin palveluihimme ja kysy tarkemmin asiantuntijoiltamme, miten palvelumme toimivat parhaiten sinun yrityksesi hyväksi.

Ota yhteyttä!