Tilaa AinaComin uutiskirje!

Liittymällä postituslistallemme saat kuukausittain kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa mm. tarjoamistamme uusista ratkaisuista ja yrityksemme toiminnasta.

Datayhteydet ja tietoturva

Varmista, että yrityksesi sähköinen tiedonkulku on sujuvaa ja mutkatonta, sekä ennen kaikkea turvallista. AinaComin palveluiden käyttäjien tietoturva on taattu ja yrityksen verkko toimii, niin toimistolla kuin liikkeelläkin.

Yrityksesi datayhteydet ja tietoturva hyvissä käsissä

Yritysverkkoratkaisuilla tietoturvaa ja sujuvuutta tiedonvälitykseen. Dataliittymissämme on DDoS-suoja vakiona.

AinaComin Datayhteydet ja tietoturva -palvelut varmistavat, että yrityksesi bisneskriittisillä palveluilla riittää kaistaa toimia ja että tietosi ovat turvassa vain määrättyjen henkilöiden saatavilla, niin toimiston päätelaitteelta käsin kuin etätyönä muualta työskenneltäessä. Voit valita yksittäisen dataliittymän tai laajemman verkkoratkaisun tarvitulla nopeudella.

AinaComilta kaikki yritysverkko- ja tietoturvaratkaisut

AinaComilta yrityksesi saa kaikki internet-liittymät: yritysverkot, sisäverkot ja verkkolaitteet. Niistä rakentuu yrityksesi tarpeita vastaava kokonaisuus, jossa voidaan vaikka yhdistellä kiinteää laajakaistaa ja liikkuvaa yritysverkkoa.

Olemme rekisteröity verkkotunnusvälittäjä. Kauttamme saat kätevästi rekisteröityä fi-päätteiset ja kansainväliset verkkotunnukset sekä sähköpostiosoitteet.

Turvallisuutta toimintaasi tuovat liittymien palvelunestohyökkäyssuoja sekä Palomuuri-, VPN- ja Sisällönsuodatuspalvelu. Sisällönsuodatuksella voit kontrolloida yritysverkkosi liikennettä tarvittaessa, esimerkiksi hallita tiettyjen sovellusten käyttöä konttorisi verkossa.

Suojaudu palvelunestohyökkäyksiltä ilman lisähintaa!

Yrityksen toiminnan lamauttavat palvelunestohyökkäykset (DoS/ DDoS) yleistyvät. Varaudumme niihin asiakkaidemme puolesta ja laitamme kyberpahikset kuriin! Kaikkiin AinaComin dataliittymiin kuuluu oletuksena suoja palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Tehokas suojausohjelma pystyy tutkimaan suurta määrää liikennettä syvällisesti. Se seuraa erityyppisiä verkkoliikenteitä ja rajoittaa tai estää poikkeavan ongelmaliikenteen.

AinaComin liittymiin kuuluu myös tarpeen mukaan räätälöitävä palomuuri, joka turvaa käyttäjää muiltakin tietoturvauhilta.

Tilaa esite!

Kysy, kilpailuta, suunnittele!