Tilaa AinaComin uutiskirje!

Liittymällä postituslistallemme saat kuukausittain kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa mm. tarjoamistamme uusista ratkaisuista ja yrityksemme toiminnasta.

Aina Yritysverkko mukautuu tarpeisiin

Luotettava ja nopea verkkoyhteys toimistolle ja mukaan!

Yrityksen viestintä-ja tietoliikennetarpeet kasvavat käsi kädessä koon ja liikevaihdon kanssa. Tarpeet ovat yrityskohtaisia. Aina Yritysverkko-palveluilla voidaan toteuttaa eri tarpeisiin mukautuvia tietoliikenneratkaisuja yksittäisestä internet-liittymästä useiden toimipisteiden hallittuun verkottamiseen.

AinaComin palvelu sisältää keskitetyn palomuuripalvelun, jonka avulla erotat yrityksellesi tärkeät osat julkisesta internetistä. Palvelulla voi luokitella ja priorisoida eri verkkoliikennetyyppejä suljetussa yritysverkossa. Siten esimerkiksi puhe välittyy laadukkaana yritysverkon sisällä, vaikka muuta samanaikaista liikennettä olisi paljonkin. Tutustu tarkemmin AinaComin vaihtoehtoihin tietoturvallisesta ja toimintavarmasta yritysverkosta.

Yritysliittymä – Monen toimipisteen yhteinen verkko

Yritysliittymä mahdollistaa yrityksen eri toimipisteiden lähiverkkojen liittämisen yhdeksi tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa yrityksesi toimipisteissä. Voit valita tarvitsemasi nopeuden ja yhteyksien määrän. Liittymän avulla voit myös priorisoida ja luokitella verkon liikennettä. Ylläpidosta ja huollosta huolehdimme puolestasi.

  • Liityntänopeudet 2Mbit/s-1000Mbit/s
  • Yhteydet, päätelaite ja IP-osoitteistus
  • Liikenteen priorisointi ja luokittelu
  • Keskitetty palomuuripalvelu vakiosäännöstöllä
  • Ylläpito ja huolto

 

Liikkuva yritysverkko kulkee mukana

Edullinen tapa toteuttaa yritysverkon liittymä langattomana hyödyntäen mobiiliverkkoa. Kaikissa toimipisteissä ei ole riittävää kapasiteettia toimivalle kiinteälle verkolle. Toimipaikat muuttavat ja työ on muutoinkin liikkuvaa. Silloin suosittelemme yritysverkon liittymäksi joustavaa mobiiliverkkoa hyödyntävää liittymää.

Liikkuva yritysverkko on yrityksesi oma verkko liikkuvassa muodossa. Mobiiliratkaisu on joustava ja liittymä on liikuteltavissa ja helposti saatavilla. Se on myös edullinen tapa toteuttaa yritysverkko.

"Nyt toimipisteidemme muutot sujuvat ongelmitta ilman verkonsiirtomaksuja. Liikkuvan yritysverkon ansiosta uudessa osoitteessa pääsee heti verkkoon,"
– Suomen Pelastusarmeija Säätiö, Tapani Saaristo

4G-Varmennus turvaa selustan

4G -mobiilidatayhteyttä hyödyntäen internet toimii myös kiinteän pääyhteyden vikatilanteissa. Varmennuksen avulla verkkopalveluiden käyttöhäiriö saadaan minimoitua ja verkon tärkeät palvelut toimivat myös häiriötilanteissa. Vikatilanteissa varaliittymän varassa toimiessa voidaan liikennettä lisäksi priorisoida liiketoiminnallisesti kriittisten toimintojen käyttöön.


Aina Yritysverkon avulla lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa yrityksesi toimipisteissä ja tiedonvälitys yritysverkon sisällä on nopeaa. 4G-Varmennus takaa toimivuuden silloinkin, kun kiinteä yhteys pätkii. Asiantuntijamme arvioivat yrityksenne tarpeet ja rakentavat parhaiten niihin vastaavan verkkoratkaisun!

Ota yhteyttä!