Tilaa AinaComin uutiskirje!

Liittymällä postituslistallemme saat kuukausittain kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa mm. tarjoamistamme uusista ratkaisuista ja yrityksemme toiminnasta.

Aina Verkon Tietoturva suojaa liikenteesi

Tietoturva-asiat kerralla kuntoon!

Kiinteissä internetyhteyksissä yhteys julkiseen verkkoon on jatkuvasti avoin ja mahdollisuus tietoturvahyökkäykseen on suuri. Julkiset IP-osoitteet mahdollistavat tarkoin suunnatut hyökkäykset. Tietoturva ja palomuurilaitteet ovat välttämättömiä. Suojaa laitteesi ja verkkoliikenteesi Aina Verkon Tietoturvalla!

Tietoturva pysyy mukana muutoksissa

Uudet sovellukset, liikennemäärä ja suojatut etäyhteydet vaativat verkkoyhteyksiltä ja tietoturvalta nopeutta ja laatua. Tietoturvahyökkäyksiä voidaan torjua rajoittamalla liikennettä lähiverkon työasemille ja palvelimille. Se voidaan tehdä yksittäisillä työasemilla palomuuriohjelmistoilla, pääsylistoilla nettiliittymän reitittimessä tai erillisellä palomuurilaitteella

Palomuurilaitetta hallitaan keskitetysti ja se soveltuu kaikkiin käyttöjärjestelmiin ja lähes kaikkiin verkkoratkaisuihin. Ohjelmiston ja laitteen päivityksillä huolehditaan siitä, että palomuuri pystyy käsittelemään paljon erilaista liikennettä ja kattamaan myös etäyhteydet. Palomuurilaitteella lisäät verkkosi tietoturvaa ilman suuria alkukustannuksia ja vaivattomasti, sillä huolehdimme laitteesta puolestasi!

Palomuuripalvelu takaa turvallisen verkon

Palomuuripalvelu tekee yritysverkosta tietoturvallisen estämällä haitalliset yhteydet palomuurilaitteen tai -ohjelmiston avulla. AinaCom käyttää maailman johtavan internet-järjestelmien toimittajan Cisco Systemsin palomuurilaitteita.

 • Tehokas ja tunnettu suoja tietoturvahyökkäyksiä vastaan.
 • Soveltuu lähes kaikkiin verkkoratkaisuihin.
 • Rajoittaa hallitusti liikennettä internetistä lähiverkon työasemille ja palvelimille.
 • Liikenteen rajoitus voidaan toteuttaa yksittäisillä työasemilla palomuuriohjelmistoilla, pääsylistoilla internetliittymän reitittimessä tai erillisellä palomuurilaitteella.
 • Palomuurilla saavutetaan erittäin korkea tietoturva erillisten hyökkäyksentunnistamisalgoritmien ansiosta.

AinaComin valikoimista  löytyy tietoturvahyökkäyksiltä suojautumiseen erilaisia ratkaisuja palomuurilaitteista -ohjelmistoihin.

Sisällönsuodatus säästää kaistaa olennaiseen!

Rajoita yritysverkkosi käyttöä estämällä ei-haluttua sisältöä URL-filtteröinnillä ja aplikaatiokontrollilla. Aina Sisällönsuodatus -palvelulla hallitset yhteyksiesi sisältöä ja säästät kaistaa olennaisimpaan.

 • Suodata ei haluttu verkkoliikenne, tehosta työntekoa
 • Rajoita haitallisilla sivustoilla vierailua työaikana
 • Keskitä verkkoliikenne työnteon kannalta olennaiseen
 • Seuraa verkkoliikennettä raporttien avulla

VPN-palvelu – Etätyötä turvallisesti

VPN on suojattu yhteys, joka mahdollistaa hallitut ja tietoturvalliset etäyhteydet julkisesta verkosta yrityksen sisäverkkoon. Palvelu mahdollistaa etätyöskentelyn ja tietoturvallisen pääsyn yrityksen verkkoon ja järjestelmiin mistä tahansa internetin alueelta.

Esimerkiksi yksittäisten etätyöntekijöiden työasemille voidaan sallia pääsy yrityksen sisäverkkoon Aina VPN-palvelun Client-ohjelmiston avulla tai vaihtoehtoisesti palvelussa voidaan määritellä, mihin osaan sisäverkkoa etätyöntekijät voivat liikennöidä.

 • Mahdollistaa etätyöskentelyn
 • Tietoturvallinen pääsy yrityksen verkkoon mistä tahansa
 • Mahdollisuus rajoittaa liikennöintiä yrityksen sisäverkossa

Laitetaan yhdessä yrityksesi tietoturva kerralla kuntoon!
Ota yhteyttä!

 

Varaa aika AinaComin verkkoratkaisujen kartoitukseen