Tilaa AinaComin uutiskirje!

Liittymällä postituslistallemme saat kuukausittain kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa mm. tarjoamistamme uusista ratkaisuista ja yrityksemme toiminnasta.

Play StoneAina Lähiverkko sujuvaan toimistoarkeen

Työpaikan verkkoratkaisu valmiiksi suunniteltuna ja toimitettuna!

Lähiverkko on työpaikan sisäinen verkko. Useimmissa toimistoissa se on välttämättömyys, joka mahdollistaa tiedon siirtämisen työasemilta toisille, sekä liikenteen verkkolevylle ja -palvelimelle. AinaComin palvelu käsittää toimistokiinteistön sisäisen verkon ja laitteet, eli mm. kytkimet, wlan, verkkolaitteet ja tukiasemat.

Langaton Wlan-verkko valmiiksi toimitettuna

Asiantuntija suunnittelee ja toteuttaa langattoman verkon yrityksesi tarpeisiin avaimet käteen -periaatteella! Aina Wlan mahdollistaa langattoman yhteyden yrityksen sisäverkkoon sekä internettiin kannettaville ja muille mobiililaitteille. Wlanin kautta myös toimiston vierailijat voivat saada vaivattoman ja turvallisen yhteyden.

Palvelu sisältää laajan valikoiman yrityskäyttöön tarkoitettuja laadukkaita verkon tukiasemia, hallintalaitteita sekä verkon suunnittelun ja asennuksen.

Joka toimiston tarpeisiin mukautuva Lähiverkko

Aina Lähiverkko on yrityksen sisäinen verkko, joka kattaa sekä langallisen että langattoman verkon. Lähiverkko mahdollistaa yrityksen toimitilojen yhteydet yksinkertaisemmista toimistotyöasemien verkoista aina monimutkaisiin ja vaativiin konesalien lähiverkkoihin. Ratkaisu mukautuu yrityksesi muuttuviin tarpeisiin.

Palvelu sisältää kaiken yrityksen tarpeista lähtevästä suunnittelusta, laadukkaisiin kytkimiin ja asennukseen. 

Ota yhteyttä!