Tilaa AinaComin uutiskirje!

Liittymällä postituslistallemme saat kuukausittain kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa mm. tarjoamistamme uusista ratkaisuista ja yrityksemme toiminnasta.

AinaCom_iot_optimal.jpg

Vuosi IoT:ia AinaComissa – läpimurto tehty ja kasvu jatkuu


Lanseerasimme vuosi sitten Loskan kynnyksellä AinaComin IoT-tarjoaman. Toimme markkinoille mutkattomat, kansainväliseen hinnoittelumalliin perustuvat Aina IoT -liittymät sekä selkeän ja helppokäyttöisen portaalin liittymien hallintaan.

Meille vuosi on ollut antoisa erityisesti erinomaisten asiakaskohtaamisten vuoksi. Olemme oppineet paljon suomalaisista yrityksistä, meneillään olevista IoT-hankkeista ja suunnitelmista tulevaisuudelle. Olemme huomanneet, että usein ensituntumalta möhkälemäisestä internetofthingsistä on löydettävissä selkeitä, nopeasti toteutettavia yhteisiä projekteja.

IoT_mita_missa_milloin.jpg

Joustava palvelumalli, edullinen hinnoittelu, henkilökohtaisuus ja toimiva palveluhallinta ovat leimoja, joita haluamme Aina IoT:hen lyötävän! Saamamme palautteen perusteella olemme näiltä osin jo erinomaisessa vauhdissa.

Vuosi 2017 on ollut IoT:n läpimurtovuosi Suomessa ja ennusteiden mukaan markkina on huimassa kasvussa seuraavat tulevat vuodet. Me olemme osa tätä kasvua, omalla helpolla palveluratkaisullamme!

Jukka Timonen

Head of Value added services @AinaCom Oy


Blogiartikkelit,
iot,
iot-yhteys

Lue lisää IoT-liittymästämme

Joustava liittymä ja helppokäyttöinen hallintapaneeli!

Aina IoT >>