Tilaa AinaComin uutiskirje!

Liittymällä postituslistallemme saat kuukausittain kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa mm. tarjoamistamme uusista ratkaisuista ja yrityksemme toiminnasta.

Asiakastuki

Haluamme taata, että löydät tietoa ja apua helposti ja nopeasti. Siksi tarjoamme monta yhteydenottokanavaa sekä online-tukimateriaalia, joista voit itse valita sinulle sopivimmat. Kun tarvitset ICT-asioiden asiantuntijaa, ota yhteys AinaComiin.

Asiakastuki on apunasi ympäri vuorokauden

Mikä on sinulle mieluisin yhteydenottotapa? Puhelin vai sähköposti? AinaComin asiakaspalvelu palvelee sinua joustavasti eri kanavissa, joista voit valita itsellesi parhaan yhteydenottotavan. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi juuri silloin, kun tarvitset apua.

Palvelemme:

Asiakaspalvelu (24h)

075 755 3000
palvelu@aina.fi

Yhteydenotto

Näiltä sivuilta löydät opasmateriaalia palveluiden sujuvaan käyttöön, pääsyn asiakasportaaleihin, tietoa huolloista ja häiriöistä sekä hinnastot ja sopimusehdot.

Laskutus

Hoidamme laskutuksemme yhteistyössä Lindorff Oy:n kanssa. Laskun maksuun liittyvä asiakaspalvelu (Lindorff):

Laskutuksen palveluportaalista voit katsella laskujen tarkempia tietoja (laskuraportti), laskujen avoimet saldotiedot ja laskujen kuvat pdf-muotoisena. Palveluportaaliin voit kirjautua tästä.

Ohjeet: