Tilaa AinaComin uutiskirje!

Liittymällä postituslistallemme saat kuukausittain kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa mm. tarjoamistamme uusista ratkaisuista ja yrityksemme toiminnasta.

Asiakasreferenssit

Kaikki, mitä yrityksen puhelinpalvelu tarvitsee

Toimitusjohtaja Jari Haarnio hyppäsi avoautoon kertomaan, kuinka Aina Mobiilivaihde ja Aina IoT kulkevat Haarnio Oy:n matkassa. 

Asiakasreferenssit

Tehokkaat työkalut asiakaspalveluun – Bring ja AinaCom

Logistiikka- ja jakeluyrityksessä asiakkaita palvellaan eniten puhelimitse. Norjan Postin konserniin kuuluva Bring Finland käyttää AinaComin Yhdistetyn viestinnän asiakaspalvelujärjestelmää, jonka kautta puhelinliikenne ohjautuu tehokkaasti ja vaivatta oikeille vastaanottajille.

Asiakasreferenssit

Aina IoT seilaa Itämerellä

Edullisuus ja yrityskohtainen data saivat Marflen valitsemaan Aina IoT -liittymät.

Asiakasreferenssit

CNCenter vaihtoi tennarit mobiiliin

27-vuotiaan konepajayritys CNCenterin menestyksekäs liiketoiminta perustuu erityisosaamiseen ja pitkäaikaisiin kumppanuuksiin ja asiakkuuksiin. AinaCom on kulkenut CNCenterin rinnalla vuosikymmenen.

Asiakasreferenssit

Sähköyhtiö Nivos Oy tehostaa työntekoa etäpalavereilla

Sähkö- ja vesiyhtiö Nivos Oy:ssä reissattiin ennen alati palavereihin toiselle puolelle Suomea. Se oli kallista ja aikaa vievää. Ratkaisuksi löytyi Microsoft 0365 -järjestelmä ja Skype for Business -sovellus AinaComilta. Nyt suuri osa kokouksista pidetään sujuvasti etänä.

Asiakasreferenssit

”Näppärä ja yrityksellemme sopiva vaihdepalvelu”

Perinteikäs kilpa-autoilu- ja autohuoltoyhtiö Lehtonen Motorsport järjesti toimivan palvelun langan päähän. Nyt asiakkaat tavoittavat asiantuntijat helposti. Siinä on ollut suureksi avuksi vuosi sitten käyttöönotettu Aina Mobiilivaihde.

Asiakasreferenssit

Sähkö-JoRen tiedot pysyvät varmassa tallessa

Liiketoiminnalle tärkeät tiedot voivat hävitä silmän räpäyksessä. Aina Varmuuskopiointi pitää ne suojassa joka tilanteessa.

Asiakasreferenssit

Tekstiviesti tehoaa – BEMER huolehtii asiakkaista tehokkaalla viestinnällä

Asiakastilaisuuksien kutsut hoituvat terveysteknologiayhtiöltä kätevästi ryhmätekstiviesteillä. BEMER Nordic valitsi AinaComin kumppanikseen palveluiden helppokäyttöisyyden perusteella.

Asiakasreferenssit

Puhelinhankinnat käden käänteessä AinaComin Verkkokaupasta – Atoy Oy

Isossa talossa puhelimia ja niiden lisätarvikkeita tarvitaan jatkuvasti. Hankinta on nopeaa ja vaivatonta, kun tilaukset voi tehdä keskitetysti omiin tarpeisiin räätälöidystä valikoimasta.

Asiakasreferenssit

Oikein kohdistettua palvelua yrittäjille – AinaCom ja Yrittäjäin Työttömyyskassa

Koukeroiset työttömyysturva-asiat hoidetaan tehokkaimmin puhelimitse. Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassassa sujuva puhelinliikenne ja oikein kohdistetut asiakaspalveluresurssit varmistetaan AinaComin Yhdistetyn viestinnän palveluilla.

Asiakasreferenssit