Tilaa AinaComin uutiskirje!

Liittymällä postituslistallemme saat kuukausittain kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa mm. tarjoamistamme uusista ratkaisuista ja yrityksemme toiminnasta.

Uusi_IoT_operaattori.jpg

Suomeen uusi IoT-operaattori


AinaCom tuo ensimmäisenä Suomen markkinoille kansainvälisten IoT-operaattoreiden mallin mukaiset edulliset, selkeästi hinnoitellut ja helppokäyttöiset IoT-liittymät, jotka toimivat kaikkialla maailmassa. Tällaiset aidosti kaikenkokoisten yritysten saatavilla olevat IoT-yhteydet ovat puuttuneet kotimaan tarjonnasta.

Aina IoT murtaa markkinoiden nykyisiä hintamuureja: alkuun pääsee nyt Suomessakin reilun euron kuukausihinnalla. Asiakas voi itse hallita liittymiään ja seurata niiden liikennettä ja välttää ikävät yllätykset laskussa.

Suomessa ei tällä hetkellä ole IoT-liittymiä, jotka ovat läpinäkyvästi hinnoiteltuja ja saatavilla niin start upeille kuin vakiintuneille isoille yrityksillekin. Uudentyyppisellä tarjonnallamme edesautamme uusien suomalaisten IoT-palveluiden ja koko sektorin kehitystä. Tällaiset liittymät ovat parhaimmillaan asiakkaille, jotka eivät hyödy Suomen liittymämarkkinoiden suurten pelureiden kalliimmista palvelupaketeista.
– AinaCom Oy, toimitusjohtaja Tomi Saario

Uudet Aina IoT -liittymät soveltuvat erilaisiin ohjaamiseen, hallintaan, valvontaan tai tiedonkeruuseen liittyviin laitesovelluksiin sekä IoT-sovelluksia tai -laitteita tarjoavien yritysten tietoliikenneratkaisuksi.

Tutustu lisää:

Aina IoT


Uutiset