Tilaa AinaComin uutiskirje!

Liittymällä postituslistallemme saat kuukausittain kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa mm. tarjoamistamme uusista ratkaisuista ja yrityksemme toiminnasta.

Ei verkkovierailumaksuille.jpg

AinaCom ei hakenut poikkeuslupaa roaming-lisämaksuille


AinaCom ei lähtenyt mukaan hakemaan poikkeuslupia EU-alueen verkkovierailujen lisämaksuille. Roaming-maksujen muutoksesta aiheutuvia kuluja ei tule siirtää asiakkaille, vaan operaattoreiden on sopeuduttava uuteen markkinatilanteeseen muulla tavalla.

Muut suomalaiset operaattorit hakivat Ficoralta poikkeuslupaa kerätä asiakkailtaan lisämaksuja verkkovierailusta EU- ja ETA-alueella. AinaCom ei hakenut lupaa, vaan haluaa pitää kiinni roaming-asetuksen alkuperäisestä tarkoituksesta ja tuoda lisämaksuttomuuden hyödyt asiakkaille. 

Toimitusjohtaja Tomi Saarion mukaan muiden operaattoreiden toiminta asiassa kuvastaa vanhakantaista telemonopoliajattelua.

Tässä siirretään kulut asiakkaille sen sijaan, että mietittäisiin, miten pärjätään uudessa tilanteessa. Tilanteessa tulee hyvin esiin Suomen telemarkkinoiden triopoli-asetelma. Sen murtamiseen tarvitaan AinaComin tapaisia pienempiä toimijoita.

AinaComin olemassa olevat ja uudet liittymät toimivat EU- ja ETA-maissa 15.6.2017 alkaen ilman poikkeusluvalla kerättäviä verkkovierailumaksuja. Näin Euroopan datankäyttö avataan niin nykyisille kuin uusille asiakkaille lisämaksutta.

AinaComin liittymien hinnoittelumuutoksista voi lukea tarkemmin täältä.

Aiheesta muualla: 

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/operaattorilta-roaming-irtiotto--moittii-kilpailijoita-poikkeusluvan-haku-vanhakantaista-telemonopoliajattelua/Q9nshktF

https://www.mikrobitti.fi/2017/06/oletko-haviaja-vai-voittaja-eu-lisamaksut-poistuvat-vain-osasta-liittymia/ 

roaming, EU-asetus, poikkeusluvat

Varmista yrityksellesi EU-roamingin hyödyt

Meillä ei vatuloida. EU-verkkovierailumaksut poistuvat oikeasti. Datankäyttö EU-asetuksen mukaisesti kaikille liittymäasiakkaille.

Tutustu & tilaa >>