Tilaa AinaComin uutiskirje!

Liittymällä postituslistallemme saat kuukausittain kiinnostavaa ja ajankohtaista tietoa mm. tarjoamistamme uusista ratkaisuista ja yrityksemme toiminnasta.

AinaCom

Olemme yhteistyökumppanisi, joka työskentelee jatkuvasti puolestasi.
Asiakkaanamme saat enemmän kuin odotat.
Tänään, Huomenna, Aina.

Uudistamme yritysten ICT-ratkaisut

Raikas ja moderni ICT-talo lähellä asiakasta.

AinaCom on yritysten ICT-talo. Tarjoamme tietotekniikka- ja tietoliikenneratkaisuja, jotka optimoidaan palvelemaan tehokkaasti asiakkaan liiketoimintaa. AinaCom on Suomen suurin virtuaalioperaattori. Palvelumme ovat käytössä kymmenillä tuhansilla yrityskäyttäjillä. Palvelumme kattavat puhe-, mobiili-, verkko- ja IT-ratkaisut yhteyksineen ja päätelaitteineen.

Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman kokonaisvaltaiset viestintä- ja tietotekniset palvelut yhden luukun periaatteella. Ratkaisumme takaavat sujuvan työnteon aina ajasta ja paikasta riippumatta - olipa organisaatiosi pieni tai suuri. Räätälöimme monipuolisista palveluista saumattoman kokonaisuuden. 

Vahvuuksiamme ovat koko ajan laajentuva palvelu- ja tuoteportfolio, vahva asiakaspalvelukyky sekä syvällinen kokemus tietoliikennealalta. 

Juuret ICT- ja mediakonsernissa

Kotimainen AinaCom on osa Aina Group -konsernia, joka on erikoistunut kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittamiseen, liiketoiminta-alueinaan media ja ICT. Konsernin juuret puolestaan ovat entisessä Hämeen Puhelimessa. Täältä juontaa vahva ICT-osaamisemme ja toisaalta jatkuva uudistumiskykymme. Olemme uudesti syntynyt 130-vuotias start up.

Aina Group Oyj:stä löydät lisätietoa konsernin omilta sivuilta.

Tehoa kaiken kokoisten yritysten toimintaan

Palveluidemme avulla jo sadat yritysasiakkaamme ovat tehostaneet viestintäänsä ja säästäneet kustannuksissa ja ajassa. Asiakkainamme on niin pieniä kuin suuria yrityksiä ja yhdistyksiä mm. kuljetus- ja logistiikka-alalta, eri alojen asiantuntija- ja konsulttipalveluiden piiristä sekä teollisuuden valmistajista.

Asiakkaamme kertovat

Palvelemme eri aloilla toimivia ja erikokoisia yrityksiä. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin palveluidemme käytöstä.

Asiakkaat kertovat